Hoʻolālā ʻia nā ʻeke hoʻonaninani neoprene e hāʻawi i ka pale hope loa no kāu mau mea hoʻonaninani.

ʻO nā ʻeke hoʻomaʻemaʻe ʻoluʻolu ua lōʻihi ka mea nui i ka ʻoihana nani, e hāʻawi ana i kahi ala kūpono a nani hoʻi e mālama a lawe i nā mea hoʻonaninani. Eia naʻe, me ka hoʻokomo ʻana i ka ʻeke neoprene palupalu palupalu, ua lawe ʻia ka pāʻani i kahi pae hou. ʻO ka Neoprene kahi mea lōʻihi a maʻalahi hoʻi i hoʻololi i ka mālama ʻana i nā mea hoʻonaninani, e hāʻawi ana i kahi hiʻohiʻona a me ke ʻano hou i ka lole kahiko a i ʻole nā ​​ʻeke plastik. Ma muli o ka nui o nā pono a me ka hoʻomaʻamaʻa, ua lilo kēia mea hou i mea kaulana i waena o nā mea hoihoi a me nā ʻoihana like.

ʻeke make up

Hoʻolālā ʻia nā ʻeke hoʻonaninani neoprene e hāʻawi i ka pale hope loa no kāu mau mea hoʻonaninani. He wai wai ka mea a maikaʻi no ka mālama ʻana i nā huahana wai a pale aku i nā kahe wai a me nā leaks. Hoʻohui ʻia, hāʻawi ka neoprene i kahi cushioning maikaʻi loa e hōʻoia i ka pale ʻia o kāu mau mea hoʻonaninani mai ka pōʻino i ka wā huakaʻi a i ʻole ka hoʻohana ʻana i kēlā me kēia lā. ʻO ka palupalu a me ka maʻalahi o ka neoprene e hiki ai i ka ʻeke ke hoʻonui a hoʻokomo i nā huahana o nā ʻano like ʻole a me nā nui, e hāʻawi ana i kahi lumi nui no kāu mau mea nani. ʻO kēia versatility e hana i ka Neoprene Soft Cosmetic Bag i mea pono e loaʻa i ka poʻe i manaʻo nui i ka hui a me ka maʻalahi i kā lākou hana nani.

ʻO nā mea a pau, neopreneʻeke hoʻoheheʻe palupalue wehewehe hou i ke ʻano o kā mākou mālama ʻana a lawe i kā mākou huahana nani. ʻO kāna mau waiwai paʻa, wai a maʻalahi hoʻi he koho kūpono no ka mea makemake e pale a hoʻonohonoho i kā lākou hana.


Ka manawa hoʻouna: Mar-12-2024